Om oss

Thuresson är en lagerförande leverantör och partner till köks- bad- och möbelindustrin. I vårt sortiment hittar du beslag och komponenter för tillverkning av kök, möbler, badrum och inredningar som t.ex. gångjärn, expansionsbeslag, belysning, handtag, knoppar, trälådor, foliefronter, relieffronter och mycket mer.

Dessutom säljer vi utdragssystem för den rostfria och mekaniska industrin genom vår partner Fulterer GmbH som vi representerar på den skandinaviska marknaden.

Service

Igenom vårt stora nätverk och med vår branschkännedom hjälper vi våra kunder att hitta rätt produkt till rätt projekt. Vi förstår kundens behov och kan ge rådgivning och rekommendera rätt produkt till varje unikt projekt.

Packing ™

I vår moderna och helautomatiska anläggning packar vi beslagspåsar och beslagssatser. Innehållet anpassas till varje projekt och kan även innehålla specialartiklar som tillhandahålls av kund. Det kan t.ex. vara gångjärnspåsar, satser med kopplingsbeslag eller skruvpåsar. Påsarna förses med kundunikt tryck som t.ex. artikelnummer om så önskas.

Läs mer...

Agenturer

Grunden i företaget har allt sedan starten 1983 varit agenturförsäljning. Kicka här för att se vilka agenturer som vi representerar på olika marknader.

B2C

Om du är privatperson kan du handla utvalda produkter i vår webbutik www.beslagsbutiken.se